Мета опитування:оцінити бажання та можливості авторів у порівнянні з інтересами читача.
Дайте, будь ласка,відповіді на запитання:
1. Як Ви оцінюєте рівень складності конкурсу «Візитівка фендому»? А) занадто легко, зате цікаво – охоче візьму участь! Б) занадто легко і нецікаво – вважаю, що людям переважно однаково, що читати, тому детальніше знайомство з фендомами не має жодного сенсу. В) доволі складно і цікаво водночас – охоче спробую свої сили! Г) занадто складно – одна справа, коли ти пишеш продовження або альтернативний варіант улюбленої історії, і зовсім інша – представити оригінал, не скотившись до банального переказу основних подій, та ще й зацікавити тих, хто про цей фендом нічого не знає… Саме тому я ще добре подумаю, перш ніж взяти участь у такому конкурсі… Д) свій варіант відповіді (максимально розгорнутої, будь ласка).
2. Як Ви оцінюєте рівень складності конкурсу «Поліваріантний фанфік»? А) занадто легко, зате цікаво – охоче візьму участь! Б) занадто легко і нецікаво – вважаю, що запропонований для продовження твір самодостатній і ніяких доповнень не потребує. Ввести його в іншу історію – означає безнадійно зіпсувати колорит оригіналу. В) доволі складно і цікаво водночас – люблю творчі виклики та експерименти, тому охоче спробую свої сили! Г) занадто складно – навряд чи продовження вміститься в розмір міні, а писати максі-фанфік – це ще те випробування! До того ж, заявлені вимоги передбачають створення історії досить високого рівня і розвиненої фантазії автора… Мені ще треба подумати, настільки реально написати такий фанфік… Д) свій варіант відповіді (максимально розгорнутої, будь ласка).
3. Якби поліваріантний фанфік пропонувалось писати в форматі команда проти команди (наприклад, новачки проти старожилів сайту), це б… А) ускладнило завдання ще більше і навряд чи дало б позитивний результат. Б) зробило складнішою роботу над фанфіком, зате в результаті дало б по-справжньому цікавий твір, який враховує художні смаки кожного. В) полегшило завдання і пришвидшило його виконання. Г) свій варіант відповіді (максимально розгорнутої, будь ласка).
4. Що, на Вашу думку, означає робота в команді для створення фанфіку? А) просто домовитись, хто який розділ пише і викладає, не втручаючись у творчість одне одного, а результат командної роботи – це та кількість балів, які у підсумку зберуть всі учасники. Б) визначити серед команди авторів, бету/гаму, відповідальних за ідею та сюжет, підбір цікавих епіграфів і працювати, розділивши повноваження. Капітан команди після спільної перевірки готового твору виставляє результат роботи своєї команди на сайт. В) капітан команди роздає конкретні завдання по написанню розділів, а йому здають готові роботи, після чого він компонує все в один твір, перевіряє і редагує (за потреби), і тільки потім виставляє на сайт готову роботу. Г) свій варіант відповіді (максимально розгорнутої, будь ласка).
5. Чи достатньо, на Вашу думку,часу для написання фанфіків за умовами конкурсу? А) забагато – я впораюсь раніше. Б) цілком достатньо – твір можна викладати частинами, а редагувати уже потім, орієнтуючись на зауваження читачів (головне – стежити за кінцевою датою подання робіт і змінити статус на «завершено»). В) замало – я збираюсь перемогти у цьому конкурсі, а тому мені потрібно більше часу для збору додаткової інформації. Г) свій варіант відповіді (максимальнорозгорнутої, будь ласка).