Шановні адміністратори, звертаюсь до вас із проханням. Чи не могли б ви, будь ласка, покращити ваш ФУМ? Чому б не додати оновлення, особливо у розділ редагування? Чому на сайті не відбуваються оновлення? Я - україномовний читач та письменник, і дуже хотіла б, аби все було на вищому рівні. Нехай автори насолодяться зручним інтерфейсом. Рік тому я кинула російський Фікбук, адже набридло перекладати все з української на російську, тим більше, мовою ворога. І я найшла ваш сайт, але минув рік, як я сюди не заходила, і НІЧОГО не змінилося. Я хочу, щоб УКРАЇНСЬКИЙ Фанфікшен був кращим за російський.
Brooklyn_Queen, дякую за відгук. Повірте, що я хочу розвитку цього сайту не менше. Але оскільки в нашій команді одна людина ^^ робота просувається не так швидко як би ми з вами хотіли (З багатьма речами мені доводиться зустрітись вперше). Проте, оновлення буде. Вказати точну дату ще не можу, але сподіваюсь що очікування будуть виправдані)
Маю надію, що ви відвідуватимете нас частіше ніж раз в рік , адже активність на сайті надзвичайно важлива і найкращий стимул для мене. Беріть участь в наших нових конкурсах (минулого року їх точно не було). І пишіть все, що б хотіли вдосконалити (і про фанфи не забувайте).
Прошу детальніше описати проблеми (мені в особисті повідомлення) з розділом редагування чи побажання для покращення. Візьму все до уваги, можливо навіть зараз щось вдасться змінити. Дякую, що обрали ФУМ.
Sofi_Pendragon, дякую за вибір ФУМ! Пропозиція слушна, зараз я ще працюю над оновленням, як все буде готово - спробую. Хоча не впевнена, що знайдуться бажаючі безкоштовно рекламувати. Більшості блогерів і тим паче студіям дубляжу також потрібна підтримка в тому числі й фінансова.